Jak připravit makrelu

25. dubna 2014 v 18:46

Jak připravit makrelu se dozvíte zde

Uzená makrela zapečená s bramborem mě už zaujala před časem. Nedovedla jsem si ji moc představit, ale přidává se do ní i smetana, cibule, pórek, sýr. Vzala jsem jen smetanu a cibuli, brambory jsem použila už předvařené. Většinou grilujeme několik makrel najednou. Naříznu je z jedné strany u hlavy a pak každou rozpárám po celé délce, těsně u páteře. Jak připravit makrelu? Já bych ji osolil, zabalil jen tak osolenou do alobalu a strčil do trouby, ař bude skoro hotová, tak alobal rozbalit a nechat dopéct kůrččičku, hotovou pak pokapat citronem. Dáváte přednost smažené rybě, nebo ji raději podáváte s omáčkou? Pošlete nám své recepty na kapra, candáta, pstruha, okouna, štiku, makrelu nebo cokoliv jiného, co plave.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Aktuální články

Reklama